Πλήρωσε 14 εκατομμύρια ευρώ για το γάμο της κόρης του και το μαθε τελευταίος!

Το αφεντικό της Formula 1, Bernie Ecclestone, έμαθε ότι ο γάμος της αγαπημένης του κόρης Petra με τον επιχειρηματία James Stunt τον περασμένο Αύγουστο, τελικά του κόστισε… 14 εκατ. ευρώ… αφού τα είχε δώσει. Κι αυτό γιατί τους λογαριασμούς κανόνιζε η πρώην σύζυγός του!



Το υπερβολικά… υπερβολικό ποσό για τη γαμήλια τελετή αποκαλύφθηκε χτες για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια μιας δίκης στη Γερμανία. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι το ποσό δεν ξεπερνούσε τα 6 εκατομμύρια ευρώ!



Η μικρότερη κόρη του Εcclestone, η 22χρονη Petra, 22, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στην ιταλική πόλη Bracciano. Η τελετή έληξε με ένα εκπληκτικό σόου πυροτεχνημάτων, ακροβάτες, αερόστατα και… 4.000 μπουκάλια Chateau Petrus και μια ιδιωτική συναυλία με τους Black Eyed Peas.



Μόνο το νυφικό, που σχεδίασε η διάσημη Vera Wang, κόστισε 94.000 ευρώ, ενώ στην τελετή έπαιξαν 18 μέλη της βασιλικής φιλαρμονικής ορχήστρας της Μεγάλης Βρετανίας, που πήγε εκεί μόνο για το συγκεκριμένο σκοπό, την οποία συνόδευσε η 20μελής ορχήστρα Tenebrae Choir, που θεωρείται μία από τις καλύτερες του κόσμου.


Ο Ecclestone και η πρώην γυναίκα του Slavica

Οι διάσημοι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 250.



Κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης σχετικά με απάτη ενός γερμανού τραπεζίτη, ο Ecclestone δήλωσε στο δικαστήριο: «Να σας πω κάτι. Όταν η νεότερη κόρη μου ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να παντρευτεί, σκέφτηκα ότι ως πατέρας της νύφης έπρεπε να πληρώσω για το γάμο. Όταν έμαθα πόσα θα ξόδευαν για τα ποτά είπα ότι ήταν “τρελό”. Και προσπάθησα να αλλάξω τη γνώμη της κόρης και της γυναίκας μου. Μόνο μετά το γάμο έμαθα ότι το ποσό ξεπέρασε τα 14 εκατ. ευρώ!».

Έκπτωση έως και 90%
Προσφορές Ξενοδοχείων»
www.alepouditsa.gr 
Πηγή: Newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More