Ίδρυμα για εξαρτημένους στο όνομα της Amy Winehouse



Ο Mitch Winehouse, πατέρας της 27χρονης τραγουδίστριας Amy Winehouse που έφυγε ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σάββατο, αποκάλυψε πως πρόκειται να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στο όνομα της κόρης του, για την βοήθεια εξαρτημένων από ουσίες ατόμων.
Στην κηδεία της Amy Winehouse, ο πατέρας της ανέφερε πως αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης, τότε υπάρχει λίστα στην οποία η αναμονή μπορεί να φθάσει και τα δύο χρόνια.
Ο Mitch Winehouse αναφέρθηκε και στους εθισμούς της κόρης του, λέγοντας πως η Amy είχε καταφέρει να νικήσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά και πάλευε σκληρά να απεξαρτητοποιηθεί από το αλκοόλ. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η Amy ένιωθε πολύ καλά και ήταν χαρούμενη τις τελευταίες ημέρες.
Η κηδεία της Amy Winehouse έγινε την Τρίτη, και μετά την επικήδειο τελετή, η σορός της αποτεφρώθηκε. Στην κηδεία της παραβρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι της, μεταξύ των οποίων η Kelly Osbourne και ο Mark Ronson, αλλά και ο σκηνοθέτης Reg Traviss με τον οποίο η Amy διατηρούσε σχέση μέχρι προσφάτως.
Τα αίτια του θανάτου της Amy Winehouse δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, καθώς η νεκροψία της δεν έδειξε αίτιο θανάτου. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων,  τα οποία όμως θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Ο θάνατος της τραγουδίστριας, στο μεταξύ, εκτόξευσε τις πωλήσεις των album και των τραγουδιών της στα ύψη στις ΗΠΑ. Μετά την είδηση του θανάτου της, στην αγορά των ΗΠΑ αυξήθηκαν οι πωλήσεις του τελευταίου της album, "Back to Black", ενώ και στην ψηφιακή αγορά αυξήθηκαν οι πωλήσεις των τραγουδιών της.
Πηγή:http://www.ant1online.gr/showbiz/music/Pages/20117/a76a621a-b1e3-49da-bb99-003ab88fe6ed.aspx

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More