Αρωματικό χώρου απο αέρια αγελάδας. Σκίζει!


Κυκλοφορούν πλέον σε μπουκάλι αέρια αγελάδας για να έρθει ο άνθρωπος κοντά στη φύση!  Πάρτε το άρωμα των θεσπέσιων αγελαδινών αερίων και αφήστε το διάχυτο στο σπίτι. Αυτό τουλάχιστον συστήνουν οι εμπνευστές της ιδέας, οι οποίοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Σαν τρελός κάνει ο κόσμος σου λέει για να αγοράσει αγελαδινές πορδές. Ετοιμάζουν μάλιστα και πορδές αλόγων, κοτόπουλου, σκουληκιού και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου! Πάει ο καιρός πια που ο γαμπρός πήγαινε με την ανθοδέσμη στην νύφη να την ζητήσει από τον πατέρα της. Η νέα σύγχρονη τάση απαιτεί, να μοιράζει σε φιάλες τα αέρια χοντρής παχιάς αγελάδας! Το σόι τον επιβραβεύει με μεγάλη εκτίμηση και τον θεωρεί πολύ κιμπάρη! Που ζούσαμε εμείς τόσο καιρό; Τι συμβολισμό άραγε μπορεί να κρύβει μια φτωχή , μικρή, ταπεινή ανθοδέσμη με μοσχομυριστά τριαντάφυλλα, μπροστά στις τρανταχτές "αστραπές" της βαριάς πρωτόγονης αγελάδας;
Εξάλλου, όπως λέει κι ένας από τους δημιουργούς αυτής της φόρμουλας, πρόκειται για "ένα πολύ έξυπνο δημιούργημα, μη επιβλαβές και ταυτόχρονα εξαιρετικά αναζωογονητικό για τον οργανισμό".Τι το καθυστερούμε; Να οργανώσουμε λεωφορεία, να μαζευτούμε οι άνθρωποι της πόλης, και να μισθώνουμε γελαδάρηδες, για να μας αφήνουν κάτω από τον κώλο της αγελάδας πιο χαλαρούς από τα ζωντανά, περιμένοντας την στιγμή της εκπομπής και της αποβολής αερίων. Τέτοιο αναζωογονητικό υλικό δεν πρέπει να τα αφήνουμε σκόρπιο στον αέρα.Παρακαλώντας γονατιστή θα πάω! Όχι μόνο οικολογία στη θεωρία κύριοι! Οικολογία και στην πράξη. Μην το σκέφτεστε λεπτό! Έχετε αγελάδα; Γυρίστε τη και μυρίστε τη!


ΤΟ ΘΕΜΑ.
Οσο ζεις μαθαίνεις", λέει ένα γνωστό γνωμικό, γεγονός που επαληθεύεται για ακόμη μια φορά.
Ομάδα ερευνητών από την Γερμανία υποστηρίζει πως βρήκε μια ουσία, η οποία μπορεί να φέρει τους ανθρώπους που κατοικούν σε μεγαλουπόλεις πιο κοντά στην επαρχία και στην εξοχή.
Με ποιο τρόπο; Η απάντηση βρίσκεται στα αέρια των αγελάδων. Όπως λέγεται οι αγελάδες παράγουν 400 λίτρα περίπου καθημερινά μεθάνιο όπου με την κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να γίνει υγιεινό και να απορροφηθεί από τους ανθρώπους μυρίζοντάς το.
Όπως λέει ένας από τους δημιουργούς αυτής της φόρμουλας πρόκειται για "ένα πολύ έξυπνο δημιούργημα, μη επιβλαβές και ταυτόχρονα εξαιρετικά αναζωογονητικό για τον οργανισμό".
Επίσης, υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο προϊόν εμπεριέχεται σε πεντάλιτρα δοχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον αρωματισμό του σπιτιού.
Τέλος ο σχεδιαστής Daniela Dorrer δήλωσε "Σχεδιάζουμε και άλλες μυρωδιές όπως άλογο, άχυρο, χοίρους  και κοπριά. Οι πωλήσεις μας μέχρι στιγμής πηγαίνουν εξαιρετικά".
Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι να του ευχηθούμε να δημιουργήσει όλο το ζωικό βασίλειο.
Πηγή:news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More