Κοιμήθηκαν ξεχωριστά λόγω... της κίνησης στους δρόμους!

Οι στατιστικές και οι έρευνες τώρα τελευταία διαλαλούν, ότι τα ζευγάρια δεν κοιμούνται μαζί λόγω της ανεργίας! Τώρα όμως έρχεται να προστεθεί ένα καινούργιο δεδομένο. Οι νιόπαντροι πρίγκιπες σου λέει δεν κοιμούνται μαζί λόγω της κίνησης στους δρόμους! Κοιμούνται σε ξεχωριστά ξενοδοχεία οι νιόπαντροι Αλβέρτος και Σαρλίν και αναπολούν ο καθένας για πάρτι του, τον γάμο τους. Εκείνη κάνει πεντικιούρ και μασάζ στις πατούσες για να τις ξεκουράσει από τα ψηλοτάκουνα και εκείνος χιλιόμετρα μακριά κοιμάται με την ανάμνηση της! Ένα θέατρο τελικά η ζωή και δεν είναι να ζηλεύεις πρίγκιπες. Η μάταιη ζωή τους μπορεί να σε παρηγορήσει λίγο τουλάχιστον, ότι όχι μόνο ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά και ότι είναι πράγματι χρυσός δεν λάμπει πάντα!

Είδηση:

Περίεργα μας τα λένε ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος πέρασαν το μήνα του μέλιτος σε διαφορετικά ξενοδοχεία... Όλοι περίμεναν ότι οι άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον να διαψεύσουν κάτι τέτοιο, αντιθέτως όμως το επιβεβαίωσαν!

Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ένα νεόνυμφο
ζευγάρι κοιμήθηκε χιλιόμετρα μακριά η απάντηση ήταν ότι για όλα έφταιξε η... κίνηση στους δρόμους!

Ο πατέρας της Σαρλίν εξήγησε ότι κοιμήθηκαν χώρια, γιατί την επόμενη μέρα ο Αλβέρτος είχε μια υποχρέωση μακριά από το ξενοδοχείο της Σαρλίν, οπότε προτίμησε να κοιμηθεί αλλού για να μην ξυπνήσει νωρίς και πέσει σε κίνηση! Το παλάτι δε, επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του πατέρα!

Τη λύση να μείνει και η Σαρλίν στο ξενοδοχείο που πήγε ο Αλβέρτος δεν τη σκέφτηκαν;


Πηγή: Newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More