Πολάνσκι: συγνώμη στο κορίτσι που βίασε

Πολάνσκι: συγνώμη στο κορίτσι που βίασε



Ζήτησε συγνώμη από το 13χρονο κορίτσι που βίασε ο διάσημος σκηνοθέτης, Ρομάν Πολάνσκι. Μάλιστα ήταν τόσο συγκινητικός και μίλησε με τόση κατανόηση για το θύμα του που θες να του στείλεις την 13χρονη κόρη σου να τον παρηγορήσει. Τι ανατροπές μπορεί να φέρει μια πρεμιέρα όταν είσαι σκεπασμένος με την μπέρτα της καλλιτεχνίας. Από κακός λύκος μετατρέπεσαι σε κοκκινοσκουφίτσα. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!
ΤΟ ΘΕΜΑ:Χρόνια μετά την αποτρόπαια πράξη του κι ενώ παραμένει καταζητούμενος στις ΗΠΑ για την υπόθεση βιασμού της Samantha Greimer, ο διάσημος σκηνοθέτης Roman Polanski απολογήθηκε δημόσια στο θύμα του.
Στην πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Κιν/φου στη Ζυρίχη, ο 78χρονος σήμερα Πολάνσκι είπε σχετικά με τη Σαμάνθα: "Είναι διπλά θύμα: θύμα δικό μου και θύμα των ΜΜΕ"
Η κοπέλα ήταν μόλις 13 χρονών το 1978, όταν είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Ρομάν Πολάνσκι.
Το ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ της Ζυρίχης, γυρίστηκε όταν ο Πολάνσκι συνελήφθη πριν 2 χρόνια στην Ελβετία για την ίδια υπόθεση και παρέμεινε σε κατ'οίκον αποκλεισμό μέχρι να αποφασιστεί αν θα εκδοθεί στις ΗΠΑ για να δικαστεί.

http://www.sigmalive.com/lifestyle/people/423026

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More