Ντουπ ντουπ τα βυζιά της Ριάνα τα πέρασαν για μπάλα και την σούταραν τελικά!





Πήρε το συνεργείο της η Ριάνα και πήγε να γυρίσει το νέο της βίντεο κλιπ. Χρειαζόντουσαν ένα χωράφι γιατί έπρεπε να περπατάει μέσα στα στάχυα.

Consept: Έπρεπε να είναι ετυχισμένη και ολοκληρωμένη καθώς θα τρεχε μέσα στα τσαλιά.

Μόλις βρήκαν λοιπόν, την ιδανική τοποθεσία, συνεννοηθήκανε με τον ιδιοκτήτη του χωραφιού και άρχισαν τα γυρίσματα. Και ξαφνικά η Ριάνα, άρχισε να τρέχει ευάερη και ευήλια. Όμως αφού πρώτα απελευθερώθηκε από την μπλούζα της και χωρίς βυζοθήκες.

Ντουπ ντουπ με τα βυζιά της μέσα στο κιρ που λέει και η μάνα μου..(σημαίνει ψοφόκρυο) πηδούσε σαν ακρίδα στα στάχυα με τον ρυθμό εύελικτου καγκουρό. Τι ωραία που αισθάνομαι γυμνή.. σκεφτόταν η καλλιτέχνης. Θα τους καυλώσω πάλι τους αρσενικούς. Θα μιλήσει ο πέος και θα πάρουν τον δίσκο μου. Οι γυναίκες θα με ζηλέψουν. Θα σκίσει το βίντεο κλιπ μου. Θα το αποκαλέσουν,  το πιο σέξι του τελευταίου αιώνα!

Οι βύζοι που αληθώριζαν από το τρέξιμο όμως, μια δεξιά και πότε αριστερά, έκαναν την μικρή Ολανδέζα σε τσόντα, να μοιάζει παραμυθάκι.

Βλέπει την σκηνή ο ανυποψίαστος αγρότης, κατεβάζει το βλέμμα, βλέπει το πουλί του και παθαίνει σοκ. Δεν είναι δυνατόν! ωρυόταν.Έχω ένα ήθος! Και άρχισε να τους κυνηγάει! Τους έδιωξε το λοιπόν κακήν κακώς. Τι να πει κανείς; Πάντα η ίδια ιστορία! Ένας άξεστος απολίτιστος χωριάτης να χαλάει το ψαγμένο και απενοχοποιημένο life style.Κρίμα τα βυζιά! Βέβαια πιο κάτω υπάρχει κι άλλο χωράφι. Πάντα υπάρχει η ελπίδα να τα δούμε για να θαυμάσουμε την φωνή της Ριάνα!



ΤΟ ΘΕΜΑ:

Είναι δυνατό να βλέπεις τη Rihanna να τρέχει γυμνή στο κτήμα σου και να τη... διώξεις;
Κι όμως, ένας Ιρλανδός αγρότης έδιωξε τη Rihanna από το χωράφι του επειδή ήταν... topless!

Η τραγουδίστρια και το συνεργείο παραγωγής του νέου της βιντεοκλιπ ζήτησαν την άδεια του Alan Graham για να χρησιμοποιήσουν το χωράφι του για τα γυρίσματα κι εκείνος δέχτηκε.
Όταν όμως είδε ότι η Rihanna έμεινε... topless για τις ανάγκες του βιντεοκλιπ, έγινε έξαλλος και απαίτησε να φύγουν αμέσως από το χωράφι του!
"Ένιωσα ότι η κατάσταση γινόταν έκτροπη", είπε ο Graham στο BBC News, προσθέτοντας επίσης ότι... ούτε ξέρει ποια είναι η Rihanna, ούτε τον ενδιαφέρει! "Έχω ένα ήθος" κατέληξε ΄περήφανα ο Ιρλανδός αγρότης. Είπε επίσης ότι η Rihanna κατανόησε το πρόβλημα και έδωσαν τα χέρια πριν φύγει από το χωράφι του.

http://www.sigmalive.com/lifestyle/people/423040

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More