Amy Winehouse .Μόλις κυκλοφόρησε το 6 της άλμπουμ!

Το έκτο άλμπουμ της αδικοχαμένης Amy Winehouse είναι γεγονός. Το ένα τραγούδι μετά το άλλο κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και μας θυμίζουν το μεγάλο ταλέντο της 27χρονης τραγουδίστριας.

Το πρώτο από τα νέα τραγούδια της Amy Winehouse που βρίσκονται στο album “Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures” είναι το “Like Smoke” με την συμμετοχή του rapper Nas. Τα φωνητικά της Amy ηχογραφήθηκαν το 2008, ενώ το rap του Nas προστέθηκε αργότερα.

Ο παραγωγός των δυο albums που κυκλοφόρησε η Amy Winehouse, Salaam Remi, αναφέρθηκε στο νέο album με το ακυκλοφόρητο υλικό της Amy λέγοντας: «Πολύς κόσμος έκρινε την Amy με βάση την κοινωνική συμπεριφορά της, που πολλές φορές προκαλούσε αντιδράσεις. Όμως όταν ήρθε στο Miami για να γράψουμε μερικά τραγούδια μαζί, τότε κατάλαβα ότι ήταν στην καλύτερη δημιουργική της περίοδο. Όλες οι πικρές στιγμές αλλά και το χιούμορ που την διακρίνει αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά τα τραγούδια. Δεν αξίζει να πάνε χαμένα και να μαραζώνουν μέσα σε κάποιον σκληρό δίσκο.»

Ακούστε εδώ το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε  “Like Smoke”…

Πηγή:protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More