Οι γυναίκες ερωμένες




Αν και όλοι ξέρουμε ότι οι άνδρες διεγείρονται πιο εύκολα και φτάνουν στην αποκορύφωση πιο γρήγορα από τις γυναίκες, δεν είναι όλοι τόσο σεξουαλικά αυθεντικοί όσο εκείνες πιστεύουν.

Πώς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του


Μια βολική αλλά αδιάφορη ερωμένη δεν μπορεί ποτέ να φαντάζει στα μάτια ενός άνδρα αισθησιακή και συναρπαστική όσο μια γυναίκα επιδέξια, που ζει έντονα την ερωτική πράξη.

Δύσκολα θα βρισκόταν ένας άνδρας που δεν θα ήθελε να τον αγαπούν, να τον θαυμάζουν και να τον ποθούν, αφού μόνον έτσι θα γνώριζε την ύψιστη ερωτική ηδονή με το ταίρι του. Και όμως, πολλές γυναίκες ρίχνουν όλη την ευθύνη της σεξουαλικής πρωτοβουλίας στο σύντροφό τους. Σύμφωνα με το παραδοσιακό μοντέλο, ο άνδρας κάνει την ερωτική πρόταση και η γυναίκα την αποδέχεται ή την απορρίπτει. Έτσι, εκείνος γίνεται ο ρυθμιστής της σεξουαλικής δραστηριότητας του ζευγαριού. Πολλοί ευαίσθητοι άνδρες, όμως, δεν αντέχουν την πίεση και το βαρύ φορτίο της ερωτικής κυριαρχίας. Μόνο όταν και οι δύο εραστές νιώθουν ελεύθεροι να προτείνουν ή να αρνηθούν το σεξ, ανάλογα με τη διάθεσή τους, η σχέση τους είναι ευτυχισμένη και η σεξουαλική ζωή τους πετυχημένη. Διαφορετικά, η άρνηση του ενός για σεξ προκαλεί στον ίδιο ενοχές και στον άλλο θυμό και αίσθημα απόρριψης. Η ερωτική σχέση δεν πρέπει να γίνεται αγγαρεία. Στο σεξουαλικό κάλεσμα οι γυναίκες λένε συχνά "ναι", μένοντας όμως αμέτοχες. Μια βολική αλλά αδιάφορη ερωμένη δεν μπορεί ποτέ να φαντάζει στα μάτια ενός άνδρα αισθησιακή και συναρπαστική όσο μια γυναίκα επιδέξια, που ζει έντονα την ερωτική πράξη.

Πως να τελειοποιήσετε την τεχνική σας


Στο σεξ, όπως και σε άλλες εκδηλώσεις της ζωής, ο καλύτερος οδηγός είναι το ένστικτο.

Η καλή ερωτική σύντροφος κρατά άσβεστη τη φλόγα του σεξ, το οποίο δεν θεωρεί μόνο έκφραση της αγάπης της στον καλό της, αλλά και μέσο για πειραματισμούς γύρω από τις τεχνικές του έρωτα. Μη διστάζετε να παίρνετε την πρωτοβουλία και μην αφήνετε την πρώτη κίνηση στον παρτενέρ σας. Οι άνδρες θέλουν να αισθάνονται επιθυμητοί από την ερωμένη τους. Πάρτε τα ηνία της ερωτικής πράξης και ζητήστε του να ξαπλώσει, για να απολαύσει τα φλογερά χάδια σας. Μην ξεχνάτε να εκδηλώνετε την ευχαρίστησή σας για όσα του κάνετε και όσα σας κάνει. Μην ντρέπεστε για τη συμπεριφορά και τις φωνές σας, όταν κάνετε έρωτα. Σχεδόν όλοι οι άνδρες βρίσκουν τις εκφράσεις ηδονής και τα σημάδια της σεξουαλικής επιθυμίας τρομερά ερεθιστικά. Πολλές γυναίκες μένουν εντελώς απαθείς στο σεξ και οι σύντροφοί τους νιώθουν αποθαρρυμένοι, γιατί οι προσπάθειές τους να τις ικανοποιήσουν δεν αναγνωρίζονται. Ετσι, σιγά σιγά παραλείπουν τα προκαταρκτικά παιγνίδια. Να χρησιμοποιείτε τη φαντασία σας όσο πιο συχνά μπορείτε, γιατί παίζει σπουδαίο ρόλο, ιδιαίτερα στους μακρόχρονους δεσμούς που απειλούνται από την ανία. Μπορείτε να ανανεώσετε το δεσμό σας εφαρμόζοντας καινούριες πρακτικές, που θα διαλέξετε μέσα από ένα πλούσιο σεξουαλικό ρεπερτόριο. Να κάνετε, λόγου χάρη, μπάνιο ή ντους και έρωτα μαζί κάπου μακριά από το σπίτι. Εγκαταλείψτε το κρεβάτι και δοκιμάστε το πάτωμα, τον καναπέ ή το χαλί. Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη, για να βλέπετε τους εαυτούς σας να κάνουν έρωτα ή παρακολουθήστε μαζί μια ερωτική ταινία ή αφιερώστε χρόνο για ένα δείπνο με αφροδισιακά εδέσματα κοινής επιλογής. Δεχτείτε με ενθουσιασμό τις υποδείξεις του συντρόφου σας για την αναζωογόνηση της σεξουαλικής ζωής σας. Οι περισσότερες σεξουαλικές δραστηριότητες είναι καθησυχαστικά συνηθισμένες, γι' αυτό αξίζει τον κόπο να αναζητήσετε την ηδονή σε καινούριες πρακτικές, εκτός αν κάποια είναι επώδυνη ή δυσάρεστη. Στο σεξ, όπως και σε άλλες εκδηλώσεις της ζωής, ο καλύτερος οδηγός είναι το ένστικτο.


Πηγή:in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More