Κάθε πότε σκέφτονται το σεξ οι άνδρες;

Νέα έρευνα μας λέει ότι οι άνδρες δεν σκέφτονται το σεξ κάθε 7 λεπτά όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Τώρα άλλαξαν το δεδομένα. Οι άνδρες όπως αποδεικνύεται από τις καινούργιες μελέτες, ενεργοποιούν την σεξουαλική του σκέψη κάθε δύο ώρες!
Δηλαδή τζάμπα τόσα μπότοξ; Τζάμπα τα χρήματα μας για στριγκάκια σουτιενάκια, και κάθε λογής ερωτικά καλούδια για να ξεθολώσουμε το ανδρικό μυαλό που τόσα χρόνια μας έψηναν οι έρευνες των σεξολόγων ότι σκέφτονται το σεξ κάθε 7 λεπτά; Τώρα δεν το σκέφτονται; Επιμυκήνθηκε ο χρόνος; Τι τους διασπά; Νέα έρευνα λέει τώρα ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε δύο ώρες. Ουφ τώρα αρχίζω και βαριέμαι. Τα 7 λεπτά με βόλευαν καλύτερα. Ήταν πιο ξεκούραστο για μας. Τώρα που να το πετύχω το δίωρο; Θα είμαι μέσα στον χρόνο όταν την πέσω στο αρσενικό ή θα βρεθώ στην κομβική αλλαγή και θα πρέπει να περιμένω άλλες δύο ώρες; Τόσα χρόνια παρουσίαζαν τους άνδρες σαν πρωτόγονα κτήνη έτοιμα για σεξ. Τώρα; Θα πρέπει να κατεβάσω και όλα τα άπαντα του Κρισναμούρτη μέχρι να τον πιάσω στον σεξουαλικό του λήθαργό; Επιτέλους ας κάτσουν όλοι μαζί οι επιφανείς σεξολόγοι να βρούνε μια ώρα να μας πούνε. Επίσης όχι πια έρευνες μόνο από Αμερικανούς σεξολόγους. Ο δικός μας άνδρας ο Έλληνας κάθε πότε το σκέφτεται; Θέλουμε το δείγμα του! Να μάθουμε επιτέλους! Τώρα με τον Στρος Κάν ξύπνησε κάτι μέσα του; Με βλέπει σαν καμαριέρα; Η τρόικα του λέει κάτι σαν νούμερο; Η αντισεξουαλικότητα των προσοπάτων των αντρών της Τρόικα με την Πετρούλα από πίσω τους ανεβάζει τα λεπτά ή πρέπει να αλλάξουμε όλοι τα ρολόγια μας; Θολός ο χρόνος, θολό τοπίο, χάθηκε ο καιρός για δύο. Τώρα είναι ότι κάτσει, όπου και κυρίως όταν κάτσει!
Αναλυτικά:Σύμφωνα με την νέα αμερικανική έρευνα, η πλειοψηφία των ανδρών σκέφτεται την δουλειά, αλλά και τα μαλλιά που χάνει πολύ γρήγορα!
Αναλυτικότερα τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι:
- Κάθε άνδρας ξοδεύει 126.6 λεπτά της ημέρας κάνοντας όνειρα για σεξ με νέα σύντροφο.

- Οι παντρεμένοι σκέφτονται 118 λεπτά της ημέρας την γυναίκα τους και πως θα κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική τους ζωή.

- Επίσης, ξοδεύει 177 λεπτά της ημέρας σε σκέψεις σχετικά με τη δουλειά του, τις υποχρεώσεις και τα meetings που πρέπει να κάνει και τις παρουσιάσεις που έχει να ετοιμάσει.

- Σχεδόν 100 λεπτά αφιερώνει σε σκέψεις που αφορούν προβλήματα οικονομικής φύσεως.

- Ενώ ξοδεύει και μισή ώρα την ημέρα (δλδ 33 λεπτά) ανησυχώντας για την εμφάνιση του, αν είναι ωραίος, στιλάτος και αν οι τρίχες της κεφαλής του είναι στη θέση του.

- Μια ώρα, ίσως και παραπάνω, ξοδεύει για να σκέφτεται την ομάδα του και το πως θα παίξει στο επόμενο ματς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More