Μην μετράτε προβατάκια, μπορεί να σας έρθει κανένα στο κεφάλι!



Κι εκεί που έψαχνε το πρόβατο, ο αθώος βοσκός,( μπρ μπρ) νά σου και του έρχεται από τον ουρανό η μαλλιαρή έκπληξη και του κάθεται κατευθείαν στους ώμους! Ναι  το πρόβατο ήρθε κατευθείαν επάνω του σαν μπάλα ποδοσφαίρου και ο βοσκός δεν πρόλαβε να κάνει ούτε αχ. Το πρόβατο καθώς φαίνεται είναι οικολογικό γιατί τραυμάτισε στοχευμένα τον αφεντικό του και μάλιστα, ελαφρά την καρδία. και ο βοσκός διεκομίσθη με τραυματισμένα παΐδια κι έτσι οι συγγενείς ανέβαλαν το γλέντι με τα πα"ι"δάκια. Το αστείο είναι ότι η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το γεγονός! Α ρε μεγαλεία! Για το πρόβατο βεβαίως βεβαίως!

ΤΟ ΘΕΜΑ 
Συνέβη κι αυτό!
Πρόβατο ...εξ ουρανού τραυμάτισε βοσκό!
Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε ένα πρωί, όταν εμπορική αμαξοστοιχία κινούμενη από τα Παλαιοφάρσαλα προς την Καρδίτσα παρέσυρε δύο πρόβατα στο
11 χιλιόμετρο Σοφάδων - Πολαιοφαρσάλων.

Το ένα από τα δύο άτυχα ζώα εκτινάχτηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να....προσγειωθεί πάνω στον 65χρονο βοσκό του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση τραυματίζοντάς τον - ευτυχώς ελαφρά - στο πόδι.

Ο άντρας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε λίγο αργότερα κανονικά την πορεία της. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.
Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/09/blog-post_3758.html#ixzz1XfSNilgD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More