Συνεχίζονται τα προβλήματα για τη Lindsay Lohan Πάλι στη φυλακή!




Η νεαρή στάρλετ Lindsay Lohan καταδικάστηκε, την Τετάρτη, σε 30 ημέρες φυλάκισης από έναν δικαστή, ο οποίος αποφάνθηκε πως η Lohan παραβίασε τους δικαστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί την τελευταία φορά που βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.
Η Lohan, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή, θα περάσει 30 μέρες σε κελί φυλακής, ενώ μετά την αποφυλάκιση της δεν θα μπορεί να φεύγει εκτός της Πολιτείας της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος δικαστής προειδοποίησε την Lindsay Lohan πως την επόμενη φορά που θα αθετήσει κάποια από τις υποχρεώσεις της, θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες.
Πάντως, στην πραγματικότητα, η Lohan, θα εκτίσει ίσως και μόλις λίγες ώρες στη φυλακή, λόγω «υπερπληθυσμού» των φυλακών, σύμφωνα με εκπροσώπους της αστυνομίας.
Η Lindsay Lohan θα πρέπει ως τις 9 Νοεμβρίου για να αναφέρει προς το δικαστήριο σχετικά με την ποινή φυλάκισης της, ενώ ο δικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο να εκτίσει την ποινή της στη μορφή του κατ οίκον περιορισμού. Εκτός από την ποινή φυλάκισης, η Lohan θα πρέπει να ολοκληρώσει και αποστολές κοινωνικής εργασίας, να κάνει ψυχοθεραπεία και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο δικαστήριο, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο.
Ακόμη, απαγορεύθηκε στην ηθοποιό να ταξιδεύει εκτός χώρας και θα πρέπει να λαμβάνει ειδική άδεια για να ταξιδεύει εκτός της Πολιτείας της Καλιφόρνια.
Εάν και αυτή τη φορά η Lohan αποτύχει να εκπληρώσει τους δικαστικούς όρους, θα καταδικαστεί εκ νέου σε 270 ώρες φυλάκισης.

Πηγή:ant1online.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More