Η Μενεγάκη φεύγει απο την πρωινή ζώνη!

Αλλάζει το πρωινό μας σύμπαν. Η Μενεγάκη φεύγει από την πρωινή ζώνη του Άλφα κι έτσι η Ελλάδα θα μείνει ορφανή από πρωινή βασίλισσα. Πριν κλάψουμε όμως από απογοήτευση έρχονται να μας προλάβουν τα ευχάριστα νέα για να χαμογελάσουμε και πάλι γεμάτη από αισιοδοξία. Η Μενεγάκη φωνάζουν όλα τα μέσα, θα είναι πλέον η μεσημεριανή βασίλισσα μας. Αφού θα αναλάβει τη μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού που θα ξεκινάει στη μία.Τι καλά !! δεν θα στερηθούμε μόνιμα το μίνι της μάνας, ούτε το σκούντημα των καλεσμένων στον καναπέ.


ΤΟ  ΘΕΜΑ

Η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από 15 χρόνια λέει "αντίο" στην πρωινή ζώνη και από τις αρχές του Οκτώβρη θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές του Alpha στη μεσημεριανή πια εκπομπή της που θα ξεκινά στη 1.00 μ.μ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα την επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού να ενισχύσουν, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, "τη στρατηγική του Alpha για τη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ συνεχόμενων επιτυχημένων τηλεοπτικών brands" ("Δέστε τους", "Οικογενειακές ιστορίες", "Κάτι ψήνεται") ως και το κεντρικό δελτίο των 8.00 μ.μ.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ναταλία Γερμανού και φυσικά η Ελένη Μενεγάκη είναι τα πρόσωπα που συνεχίζουν την πορεία τους στον Alpha, όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο σταθμός. Μαζί τους, η Aση Μπήλιου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη με το "Δέστε τους" καθώς και οι εκπομπές "Οικογενειακές ιστορίες" και "Κάτι ψήνεται". Κανονικά συνεχίζει το "Greek Idol", ενώ τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει και το πολυσυζητημένο ριάλιτι με την Αννα Βίσση. Εκτός καναλιού μένει το "Κους κους" με την Κατερίνα Καραβάτου. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23138&subid=2&pubid=63371093

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More