Η νέα γενιά στήνει το δικό της μουσικό πάρτι Locomondo, Μόνικα, Burger Project, Νατάσα Μποφίλιου, "Ιmam Baildi" κ.ά.

Locomondo, Μόνικα, Burger Project, Νατάσα Μποφίλιου, "Ιmam Baildi" κ.ά. εμφανίζονται στις 12 και 13 του μήνα στην "Τεχνόπολι"

Locomondo και Μόνικα θα δώσουν συναυλίες στο  Ark festival , ως  επικεφαλής  της πρώτης και της δεύτερης μέρας αντίστοιχα
Locomondo και Μόνικα θα δώσουν συναυλίες στο "Ark festival", ως "επικεφαλής" της πρώτης και της δεύτερης μέρας αντίστοιχα
Στη νέα γενιά και στους ταλαντούχους εκπροσώπους της δίνει έμφαση το φετινό "ARK Festival" το οποίο θα πραγματοποιηθεί, για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος, στις 12 και 13 Σεπτέμβρη, στην "Τεχνόπολι" του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Πρόκειται για ένα μουσικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου που έχει ως στόχο να ψυχαγωγήσει τον θεατή, κερδίζοντας όμως και τη συμμετοχή του.
Η πρώτη, παρθενική απόπειρα που έγινε πέρσι με ένα μουσικό διήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς και οι δύο μέρες ήταν sold out. Το πρώτο και σημαντικότερο στοίχημα είχε κερδηθεί. Η πρόσφατη, πρώτη επαφή του Φεστιβάλ με το κοινό της Θεσσαλονίκης ήταν κάτι παραπάνω από θερμή αφού αποτέλεσε για τη συμπρωτεύουσα το πιο πολυσυζητημένο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού
Ιδια συνταγή
Τώρα λοιπόν το "ARK Festival" επιστρέφει στην Αθήνα με την ίδια συνταγή - μουσική από αξιόλογους νέους Ελληνες δημιουργούς αλλά και με μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερες προσδοκίες.
Η νέα γενιά στήνει το δικό της μουσικό πάρτι
Και πώς να μην έχουν άλλωστε οι διοργανωτές μεγάλες προσδοκίες αφού κατάφεραν να κλείσουν για το διήμερο αυτό κάποια από τα πιο δημοφιλή ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ονόματα δυνατά, με τραγούδια αγαπημένα στο ρεπερτόριό τους. Το βασικό όνομα του προγράμματος της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ θα είναι οι "Locomondo", το συγκρότημα που ειδικεύεται στους γρήγορους, ξέφρενους ρυθμούς και τα επιτυχημένα μουσικά πάρτι.
Παράλληλα θα παρουσιαστούν μια συνεργασία - έκπληξη των "Burger Project" με τον Φοίβο Δεληβοριά αλλά και οι Λεωνίδας Μπαλάφας, Πάνος Μουζουράκης και "Ska Bangies". Μεγάλη πρωταγωνίστρια της δεύτερης ημέρας θα είναι η Μόνικα, το κορίτσι που κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξει ένα δικό της φανατικό κοινό.
Από την σκηνή θα περάσουν την ίδια βραδιά οι "Maraveyas Ilegal", η Νατάσα Μποφίλιου, οι "Imam Baildi" και ο πρωτοεμφανιζόμενος "Gaudi".
Αναστασία Κουκάhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23610&subid=2&pubid=63349128

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More