Πανικός! Μέσα σε ένα λεπτό, έριξαν πυροτεχνήματα 30 λεπτών!Τεχνικός πυροτεχνημάτων σε καθιερωμένη ετήσια γιορτή στο Όμπαν της Σκωτίας, πυροδότησε από λάθος τα πυροτεχνήματα 30 λεπτών μόλις σε ένα. Όλα με μια κίνηση. Κι έγινε το σώσε. Οι άνθρωποι πιάναν τα αυτιά τους, ουρλιάζανε και εκσφενδονίστηκαν στα σπίτια τους από τη βιασύνη τους γρηγορότερα από τα πυροτεχνήματα. Κρίμα να χάσουμε τέτοιο χαλασμό. Συνήθως τέτοια λάθη προχειρότητας ανήκουν στο ελληνικό δαιμόνιο. Μήπως τελικά μας μιμούνται;

ΤΟ ΘΕΜΑ
Τι γίνεται όταν ο τεχνικός κάνει λάθος και πυροδοτεί όλα τα πυροτεχνήματα μαζί;
Εκτός από ένα φαντασμαγορικό θέαμα δημιουργεί και έναν τρομερό και εκκωφαντικό θόρυβο σε σημείο που μπορεί και να κουφαθείς.
Αυτό έγινε στο Όμπαν της Σκωτίας όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται μια εκδήλωση από την κοινότητα και στην οποία ρίχνονται χιλιάδες πυροτεχνήματα. Μάλιστα αυτά διαρκούν για 30 ολόκληρα λεπτά κάνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου. Όμως το βράδυ του Σαββάτου ο τεχνικός που ήταν υπεύθυνος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Πυροδότησε όλα τα πυροτεχνήματα ταυτόχρονα. Και έγινε το έλα να δεις. Ο κόσμος δεν το πίστευε και οι περισσότεροι προσπαθούσαν να καλύψουν τα αυτιά τους για να μην κουφαθούν.
Ο ουρανός φωτίστηκε όμως οι περισσότεροι έφυγαν εκνευρισμένοι και με... τρομερό πονοκέφαλο.
Πριν δείτε το βίντεο που ακολουθεί βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πολύ δυνατά τα ηχεία σας.

Newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More