Απαγορεύτηκε ο οδηγός «ισλαμικού σεξ» στη Μαλαισία




Τι γίνεται Χριστέ μου; Θα τρελαθώ! Εδώ στην Ελλαδίτσα Ευρώπη και Αμερική οι γυναίκες κυνηγούν το σεξ. Διάσπαρτες είμαστε οι Σαμάνθες ζωή να χουμε! (βλέπε: σεξ ιν δε Σίτι κατά το ελληνικότερον ιν δε βίλατζ).
Κυνηγάμε όλες μαζί τα αρσενικά σαν ξανθοί διάττοντες αστέρες που κινδυνεύουν να κονιορτοποιηθούν ως τυφλοί δορυφόροι.. Και εκεί στα μακρινά μέρη, οι γυναίκες δεν τους κάθονται σου λέει...
Τελικά μεγάλο πράγμα η ελευθερία! Καλύτερα να θες και να το ψάχνεις, παρά να σου βάζουν οδηγίες λες και είσαι συνταγή για φακή..
ΤΟ ΘΕΜΑ..
Οι αρχές της Μαλαισίας απαγόρευσαν την έκδοση ενός οδηγού με τίτλο «Ισλαμικό Σεξ» από τη «Λέσχη Υπάκουων Γυναικών», ο οποίος προτείνει στις γυναίκες να «πέφτουν στο κρεβάτι για να ικανοποιήσουν το σύζυγό τους.
Ο οδηγός δίνει πρακτικές πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο που μια μουσουλμάνα μπορεί να «ικανοποιήσει τον σύζυγό της», εκτιμώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν καλύπτουν παρά μόνο το 10% των σεξουαλικών αυτών αναγκών.
Στις 115 σελίδες του, στις οποίες δεν υπάρχουν εικόνες, επισημαίνεται πως μια «υπάκουη» γυναίκα θα πρέπει να κάνει ομαδικό σεξ μαζί με τις άλλες γυναίκες του συζύγου της.
Η «Λέσχη των Υπάκουων Γυναικών» έχει 800 μέλη.   (Μόνο 800 είναι υπάκουες;Μα τους χίλιους οργασμούς και την μία λίμνπιντο!)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More